15 мар. 2009 г., 10:16

Щастлива... 

  Поэзия » Любовная
992 0 6

Една сълза отронена, мълчи...

Една сълза след вятъра се спусна.

Една сълза по стръмното се търколи.

Една сълза да търси тебе, тръгна...

 

Една сълза студена се провира.

И търси към сърцето път.

Една сълза, отронена, горчива.

За теб е... Протегни ръце и я вземи.

 

Стопли я. Дай й топлинка.

Ще те докосне, нежна и свенлива.

А после – бисерна ще заблести,

дори от слънце по-щастлива!

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??