Хей, здравейте всички вий, приятели добрички,
малка тайна с вас ще споделя -
днес съм най-щастлива на света.
Ще попитате: "Защо?".
Ех, какъв въпрос.
Ами днес съм се родила,
затова съм тъй щастлива.
И да ви призная, най обичам да играя,
да мечтая, да се смея, песнички да пея.
Но, когато стана първи клас,
отличничка ще бъда аз.
А порасна ли голяма,
вместо с роклите на мама,
с модни дрешки ще се облека
и света ще покоря със мойта красота.
© Звезделина Василева Все права защищены