12 нояб. 2004 г., 11:51

Щастлива детелина 

  Поэзия
966 0 2
Как искам да намеря щастлива детелина,
зелена,мъничка с четири листа,
но зная ще увехне както ти премина
и сломи за дълго моята душа.
Как искам да намеря щастлива детелина
и тя да донесе на мен късмет,
да ме накара да повярвам,че обич има
усмивка да ми донесе-да върне теб!

© Adelina Петканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??