Nov 12, 2004, 11:51 AM

Щастлива детелина 

  Poetry
968 0 2
Как искам да намеря щастлива детелина,
зелена,мъничка с четири листа,
но зная ще увехне както ти премина
и сломи за дълго моята душа.
Как искам да намеря щастлива детелина
и тя да донесе на мен късмет,
да ме накара да повярвам,че обич има
усмивка да ми донесе-да върне теб!

© Adelina Петканова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??