13 янв. 2013 г., 19:18

Щастлива ли... 

  Поэзия » Другая
582 0 3

     ЩАСТЛИВА ЛИ...

 

Разбира се, че съм щастлива,

имам две прекрасни дъщери,

съпруг и дом, приятели красиви

и толкова за сбъдване мечти.

 

И толкова любов за даване

на всеки, колкото е нужно,

готова съм на цялостно отдаване,

ако щастие за всички ни задружно

 

сплоти душите ни навеки

без болка и разплакани очи,

това потребност е за всеки,

за всички прелестни души.

 

Дар божествен е душата

и трябва обич да се храни,

любов е нужна на земята

да няма във душата рани.

 

А аз от щастие сияя,

че имам много във аванс,

деца и внуци - да мечтаят

могат другите за моя шанс.

 

Но с обич всичко се постига,

късмет, богатство и любов,

достатъчно е да обичаш и ти стига

животът да не е суров.

 

Това е щастието всъщност -

усещането, че си нужен

за другите, обичайки могъщо,

щастието си заслужил.

 

© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ех, че топъл стих! Поздрави !
  • Любовта е единствения път,по който сбъдват се мечти!Поздрави за стиха,Гинка! Нека усмивката грее в душата ти винаги!
  • Това е щастието всъщност -
    усещането, че си нужен

    Хубаво и истинско!
Предложения
: ??:??