29 июн. 2009 г., 00:19

Щастливата жена 

  Поэзия
12145 1 25

Щастливата жена се разпознава -

след нея се усмихват под мустак,

а тя пристъпва, без да осъзнава

на силата си тайнствения знак.

 

Щастливата жена е мълчалива,

но вместо облак, е избрала мъж.

Със Него гледа как денят умира...

Танцува с Него под проливен дъжд.

 

Щастливата жена е романтична.

Тя плаче... да. Но никога насън.

Защото този, който я обича,

дошъл е с гръмотевици и звън.

 

Щастливата жена не иска нищо,

а с поглед мил на Бог благодари.

И нейната молитва е въздишка,

прошепвана бесънно, до зори...

© Ева Корназова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??