4 янв. 2011 г., 21:46

Щастливи по брега 

  Поэзия » Любовная
436 0 0

       Щастливи по брега

С теб съм, а за друг си мисля.
Тази среща раздира ме на две.
Тъй естествено щастлив си с мен.
Аз за помощ моля звездното небе.

Истината трябва да ти кажа.
Откровена ще съм - много ме е страх.
Да те нараня не искам - но не вярвам.
Влюбена бях и любов преживях.

Не искам да запълваш празнотата.
Страхът ми трябва да е победен.
Когато гали ме ръката твоя,
да чувствам тръпки, ти част да си от мен.

Срещите наши вяра ми дават.
Ставам по-силна, по-смела в любовта.
Зная, твърдо докрай ще я браня.
Но ще разбереш ли ти искреността?

Ще пробвам! Вече съм решила.
Усилието - то е моята свобода.
В очите искам да те гледам.
Двама да вървим щастливи по брега.

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??