29 нояб. 2023 г., 21:32  

Щастливо море 

  Поэзия
161 1 0

Ние сме щастливо море.

Моите и твоите вълни се сливат.

Щом до теб с любов се допре

сърцето ми, твоето сърце открива.

 

Ние сме щастливо море.

Бризът любовен расте, расте за двама. 

И какво да си изберем?

Само силно да се обичаме, само...

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??