29 nov 2023, 21:32  

Щастливо море 

  Poesía
168 1 0

Ние сме щастливо море.

Моите и твоите вълни се сливат.

Щом до теб с любов се допре

сърцето ми, твоето сърце открива.

 

Ние сме щастливо море.

Бризът любовен расте, расте за двама. 

И какво да си изберем?

Само силно да се обичаме, само...

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

  428 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??