29.11.2023 г., 21:32 ч.  

Щастливо море 

  Поезия
170 1 0

Ние сме щастливо море.

Моите и твоите вълни се сливат.

Щом до теб с любов се допре

сърцето ми, твоето сърце открива.

 

Ние сме щастливо море.

Бризът любовен расте, расте за двама. 

И какво да си изберем?

Само силно да се обичаме, само...

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??