5 июл. 2008 г., 01:01

Ще... 

  Поэзия » Философская
855 0 3

Сълзите си с достойнство ще прикрия,

дори и да ги видиш,

не ще се разпознаеш в тях.

Дълбоко скрила поредната обида,

ще се опитвам да не живея с мисълта за грях.

Ще се разкъсвам в своя свят затворен,

ще се задушавам от прииждащи стени

и колкото повече опитвам се да се изправя,

ще усещам - все повече тежи.

Неусетно бъдещето мое

 по-силно започва да тупти - в плен.

И всички Ще-та, бавно и полека

превръщат се... в мен.

© Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??