31 авг. 2008 г., 00:40

Ще 

  Поэзия
446 0 2

Като слънце, идващо след луната,
ще намеря радост след тъгата,
ще преодолея болката от самотата,
ще прогоня тишината,
ще потърся след пролетния дъжд дъгата,
ще тръгна боса по росата,
ще се вслушам в шепота на листата,
ще взема от силата на планината
и свежестта на цветята,
и душата ми ще бъде по-богата.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??