31.08.2008 г., 0:40 ч.

Ще 

  Поезия
448 0 2

Като слънце, идващо след луната,
ще намеря радост след тъгата,
ще преодолея болката от самотата,
ще прогоня тишината,
ще потърся след пролетния дъжд дъгата,
ще тръгна боса по росата,
ще се вслушам в шепота на листата,
ще взема от силата на планината
и свежестта на цветята,
и душата ми ще бъде по-богата.

© Ида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??