Криле от вятър ще си сложа,
през далечни земи, ще летя,
ще изхвърля човешката кожа,
в лястовица бяла лика си ще сменя.
Ще спирам за отдих на чешмите,
за да изпълня с надежда всяко око,
ще докосвам с криле асмите,
ще вграждам в сърцата добро.
Ще идва Пролетта със мене,
ще цъфтят всички цветя,
ще променя часовото време
и ще изпълня със Слънце деня.
© Елeна Все права защищены