12 янв. 2010 г., 12:44

Ще бъда истинска 

  Поэзия
548 0 7

Ще бъда истинска

 

Преглъщам трудно и на залъци предавам

горчивата действителност на мислите.

И още само миг смиреност ми остава

безименна да стана, но пък истинска.

 

Не искам продължение да бъда

на твоето рамкирано очакване.

Не искам и да губя си разсъдъка,

в преследване да бъдем Нещо Някъде...

 

Оставям ти накъсаните залъци,

безвкусните, изстинали  вълнения,

измислените чисто бели страници

до пълните ни чаши с отегчение!

 

За този миг смиреност ще докосна

последен път лицето ти заспало.

И истинска ще бъда, без да нося

вина, че страх ме е да почна отначало...

© Десислава Вълова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??