Jan 12, 2010, 12:44 PM

Ще бъда истинска 

  Poetry
547 0 7

Ще бъда истинска

 

Преглъщам трудно и на залъци предавам

горчивата действителност на мислите.

И още само миг смиреност ми остава

безименна да стана, но пък истинска.

 

Не искам продължение да бъда

на твоето рамкирано очакване.

Не искам и да губя си разсъдъка,

в преследване да бъдем Нещо Някъде...

 

Оставям ти накъсаните залъци,

безвкусните, изстинали  вълнения,

измислените чисто бели страници

до пълните ни чаши с отегчение!

 

За този миг смиреност ще докосна

последен път лицето ти заспало.

И истинска ще бъда, без да нося

вина, че страх ме е да почна отначало...

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??