23 февр. 2011 г., 20:52

Ще бъда твоя 

  Поэзия » Любовная
687 0 0

Ще бъда муза аз за твоя стих,
ще бъда песен, без която няма да заспиваш,
ще бъда сутрин свежия ветрец,
ще бъда и в кафето твое, толкова желано.
Ще бъда твой модел за новата картина,
ще бъда прелъстителка на твоите бои,
ще стрелвам погледи в очите ти засмени,
защото в мен се крие нежната жена.
Какво от туй, че вечно съм студена,
в сърцето ми желание трепти,
желание да бъда твоя и муза, песен,
и жена любяща, пък после нека в ада да горя.

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??