16 мая 2008 г., 06:57

Ще дойда като полъх... 

  Поэзия » Любовная
1237 0 32

Ще дойда като полъх във съня ти,

избрала най-разпъпилия миг...

Луната като приказка ще свети

във странно-озарения ти лик.

 

Ще затрептят най-нежните ти струни,

докоснати от порива ми тих.

Не се учудвай, ако се събудиш -

пречистен и красив - във моя стих...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??