2 нояб. 2008 г., 20:34

Ще дойде 

  Поэзия » Любовная
611 0 3
                                              ЩЕ ДОЙДЕ


                                       
Повярвах на сълзи -
                                        и днес съм пак сама.
                                        Сърцето ми, уви,
                                        не помни топлина.

                                        Безкраен бяг със теб
                                        дари ни любовта,
                                        а после без нозе
                                        посрещна ме денят.

                                        И свих се на кълбо
                                        надежда да сбера.
                                        Да търся пак добро
                                        без път, без светлина.

                                        А вярвам - Бог не иска
                                        да бродя през света
                                        в една ръка без обич,
                                        във другата - с тъга.

                                       Ще дойде моят час,
                                       пътувал много време,
                                       за да съм вечна аз,
                                       а някой - вечен с мене.

                                       Дори и в друг живот
                                       ще дойде той накрая.
                                       Към мен намерил брод,
                                       щастлива ще съм, зная!

© Дияна Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще бъдеш щастлива,да,защото както ти казах...си уникален Човек!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
  • Хубав стих, като песен е!
  • Дори и в друг живот
    ще дойде той накрая.
    Към мен намерил брод,
    щастлива ще съм, зная! Пожелавам ти в този живот да намериш щастието, което заслужаваш! Много хубаво написано! Поздравления!
Предложения
: ??:??