28 февр. 2010 г., 19:48

Ще дръпнем Баба Марта за косите 

  Поэзия » Юмористическая
704 0 4

                                               Юлето & Канибал

 

 

Накипрена, със розов сутиен,

пристъпя Баба Марта и се смее.

По нейния разкошен слънчев тен

един синигер романтично пее.

 

- Засукала е белия сукман,

подръпва гордо фустите червени,

ожънва мигом целия харман

и ни потупва много вдъхновено.

 

- Страхотен сексапил излъчва тя,

 гърдите й са истинска безбрежност,

красива, мила, сладка и добра,

 ухае тя на обич и на нежност.

 

- Усещам, ще се къпем пак в любов,

на Баба Марта щом косите дръпнахме,

че всяка пролет почва с чуден зов,

с който ние всички да потръпваме.

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??