4 авг. 2012 г., 15:26

Ще идвам… 

  Поэзия » Другая
689 0 3

 

Ще идвам всяка нощ в съня ти,

 с целувки аз ще стоплям твоето сърце,

 спокойствие с обич ще дарявам на света ти,

 ще милвам нежно твоето лице.

 

 

В душата твоя ще надникна 

 и ще прогоня всички твои страхове,

 с обич цял ще те обгърна,

 да бъде с теб за векове.

 

  

Ще ти нашепна аз безброй любовни думи,

 които пазя в душата си за теб,

 и знай, макар и без куршуми,

 тъгата ще убия аз в теб.

  

 

И ще помоля в нощта Луната

 с магични сили да те зареди,

за да посрещнеш ти зората,

 изпълнен с жажда за живот за бъдещите дни.

 

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??