Ще идвам всяка нощ в съня ти,
с целувки аз ще стоплям твоето сърце,
спокойствие с обич ще дарявам на света ти,
ще милвам нежно твоето лице.
В душата твоя ще надникна
и ще прогоня всички твои страхове,
с обич цял ще те обгърна,
да бъде с теб за векове.
Ще ти нашепна аз безброй любовни думи,
които пазя в душата си за теб,
и знай, макар и без куршуми,
тъгата ще убия аз в теб.
И ще помоля в нощта Луната
с магични сили да те зареди,
за да посрещнеш ти зората,
изпълнен с жажда за живот за бъдещите дни.
© Росица All rights reserved.