17 сент. 2011 г., 23:57

Ще изгоня тъгата 

  Поэзия » Любовная
463 0 4

Ще изгоня тъгата от тебе…

Своя смях ще вплета във косите ти…

Ще разреша косата ти с гребен

от треперещи пръсти, които

топлината от теб ще отнемат

и положат на моите устни!

И ще спре сякаш вечното време –

да не би този миг да изпуснем...!!!

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??