26 нояб. 2020 г., 13:24

Ще ме вземеш ли 

  Поэзия » Любовная
332 1 3

Ще ме вземеш ли, мила при теб,

до сърцето ти тихо да легна

и заслушан как бие за мен

нежни длани към теб да протегна.

 

Ще ме скъташ ли, мила на топло,

аз съм птиче простряло крилца.

Във студа и в лютата зима

да дочакам и аз пролетта.

 

Ще ме пазиш ли, моя любима

да порасна на обич, снага.

Да съм силен, да знам, че те има

и за теб да творя чудеса.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??