26 янв. 2023 г., 06:55

Ще помълча за малко... 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
655 4 7

Ще помълча за малко. не защото

за теб не ми се пее вдъхновено.

Все още е над теб от мен крилото

на нежността ми, бдящо откровено.

 

Все още е над теб от мен крилото

на вярата ми в утрешният ден.

И нека отразява студ стъклото -

от теб отново аз съм озарен.

 

И нека отразява студ стъклото,

на него нивга няма да се дам.

Ще помълча за малко, не защото

се чувствам пренебрегнат днес и сам.

 

Пред твоя чар и песните ти - ням

ще гледам и ще слушам с верен плам.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??