10 мая 2008 г., 18:41

Ще се омъжиш ли за мен?... 

  Поэзия » Любовная
1821 1 26
 

   Ще се омъжиш ли за мен?

 

 

Ще се омъжиш ли за мен?... Любима!

Отново, ако в друг живот те срещна?

Дали страстта ще бъде укротима,

а посоката - все тъй безгрешна?...

 

Дали детето в мене ще е живо,

палуващо, със колене издрани,

гнездото ни дали ще е щастливо,

дали ще бъде храм на Любовта ни?...

 

Ласката, душата ми обвила,

дали ще бъде същата?... Тъй нежна!

Бликащите чувства с пълна сила

ще открият ли романтиката прежна?...

 

Ще отпуснем ли крилете си във полет

или ще угаснем от студа сковани?...

Копнея да разцъфнем в нова пролет,

за нов живот да бъдеме венчани!...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??