Ще се въна когато липите цъфтят,
тази пролет, ще бъде различна.
И ще бъда различен и млад
и ще бъда бяло кокиче.
Ще те грабна в пролетен зрак,
над трамваи и релси, ще мина.
И ще бъда и светло и мрак,
ще те нося цяла година.
Ще те моля, пак, ще те търся,
аз съм вечния влюбен хлапак.
И макар, че съм дрипав, оръфан,
ще те чакам на спирката пак
© Хари Спасов Все права защищены