Apr 24, 2021, 3:19 AM

Ще се върна 

  Poetry » Other
204 5 5

Ще се въна когато липите цъфтят,

тази пролет, ще бъде различна.

И ще бъда различен и млад

и ще бъда бяло кокиче.

 

Ще те грабна в пролетен зрак,

над  трамваи и релси, ще мина.

И ще бъда и светло и мрак,

ще те нося цяла година.

 

Ще те моля, пак, ще те търся,

аз съм вечния влюбен хлапак.

И макар, че съм дрипав, оръфан,

ще те чакам на спирката пак

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??