12 авг. 2008 г., 09:28

Ще се завърнеш 

  Поэзия
605 0 14

И вечно ли по теб ще тичам,
изгубена надежда, безвъзвратно?
И утре ли ще дойде като вчера?
Нима ще има връщане обратно?!


И пак ли ще протягам длани,
да хвана свойта птица в полет?
И нощите предначертани
в душата ми ще пускат корени?!


И пак ли ще намигам на звездите,
защото се надявам да ме зърнеш?
А после - ще броя до съмнало,
когато знам,  ще се завърнеш.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??