11 нояб. 2008 г., 18:41

Ще те чакам 

  Поэзия » Любовная
678 0 5

Сбогом, моя голяма любов!

Ти от мен пожела да си тръгнеш.

Сбогом, мой единствен живот!

Някой ден може би ще се върнеш.

Ти си тръгваш. Аз викам след теб

и гласът ми кънти в полумрака,

но сърцето ти е бучка от лед

и душата ми нежна разплака.

Не! Аз не плача! Плаче дъждът!

Той се стича по бузите мои

и в устните влива вода,

за да изтрие целувките твои.

Сбогом, моя голяма любов!

Ти от мен пожела да си тръгнеш.

Ще те чакам, единствен мой зов,

да дойдеш и пак да ме прегърнеш.

© Вилияна Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??