17 февр. 2009 г., 14:26

Ще те гадая... 

  Поэзия
1171 0 19

***

Почакай! Кой си? Не разбрах!
Кажи ми как да те позная.
Очите ти под маски спят.
Зад тях не искам да гадая!

 

Аз твърде дълго бях без път.
Препъвах се във възли скрити,
бинтовали нежива плът...
душите - страховито свити.

 

Почакай! Кой си? Май видях...
Конците късат се накрая.
Във пътя си те преболях.
По раните си днес гадая!

 

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??