20 мая 2012 г., 23:32

Ще ти отговоря 

  Поэзия » Любовная
637 1 6

Не искам сама в моята стая,

във нощи безсънни,

да слушам последния звън на трамвая

и чакам да съмне.

Не искам да имам псевдо-приятели,

един искам, но верен.

Него ще пусна да спре пред вратата

на делника ми сиво-черен.

Не искам и с гръд щедро разголена

да  давам на кой да е някакви знаци.

Не съм  second hand. И не мога

да бъда жена за мъжки мераци.

Почувствах те близък и чак си поисках

да ме докоснеш, да те прилаская,

но явно така ми било писано

за теб да съм само лице от безкрая.

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??