3 июл. 2010 г., 17:52

Ще ти пристана 

  Поэзия » Любовная
1165 0 1

               

                      Любов неземна, любов гореща,

                  любов мечтана в моя сън...

                  Пътека стръмна до твоя дом

                  ще трябва аз да извървя...

                                           И в късна доба, когато спиш,

                                           на прага ще застана аз...

                                           ще вляза тихо в полунощ

                                           и ще ти пристана аз... Любов...

                  Ще бъда в бяло за тебе само

                  и с росна китка във коси...

                  Ще бъда твоя - вземи ме само,

                  стани, от сън се събуди!...

                                            И в късна доба, когато спиш

                                            на прага ще застана аз...

                                            ще вляза тихо в полунощ

                                            и ще ти пристана аз... Любов...



© Ася Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ще вляза тихо в полунощ


    и ще ти пристана аз... Любов..Страхотно.
Предложения
: ??:??