Jul 3, 2010, 5:52 PM

Ще ти пристана 

  Poetry » Love
1166 0 1

               

                      Любов неземна, любов гореща,

                  любов мечтана в моя сън...

                  Пътека стръмна до твоя дом

                  ще трябва аз да извървя...

                                           И в късна доба, когато спиш,

                                           на прага ще застана аз...

                                           ще вляза тихо в полунощ

                                           и ще ти пристана аз... Любов...

                  Ще бъда в бяло за тебе само

                  и с росна китка във коси...

                  Ще бъда твоя - вземи ме само,

                  стани, от сън се събуди!...

                                            И в късна доба, когато спиш

                                            на прага ще застана аз...

                                            ще вляза тихо в полунощ

                                            и ще ти пристана аз... Любов...



© Ася Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ще вляза тихо в полунощ


    и ще ти пристана аз... Любов..Страхотно.
Random works
: ??:??