21 июл. 2008 г., 09:45

Ще тръгна, без да кажа нищо... 

  Поэзия » Любовная
1200 0 47

Ще тръгна, без да кажа нищо -

ей тъй, преди да съм дошла.

И дълго спомена ще нищиш,

безсънна - ще скимти нощта...

 

Усетя ли, че аз ти липсвам,

преглътнала и свян, и страх,

повярвай - утрото е близко -

ще дойда с първата зора...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??