Ще тръгна, без да кажа нищо -
ей тъй, преди да съм дошла.
И дълго спомена ще нищиш,
безсънна - ще скимти нощта...
Усетя ли, че аз ти липсвам,
преглътнала и свян, и страх,
повярвай - утрото е близко -
ще дойда с първата зора...
© Вилдан Сефер Всички права запазени
от думи повече говори.
Мечтал за теб до изнемога,
той пак със себе си ще спори.