Ще я видя ли, Господи?
Тези близки очи…
Вече година сърцето ми
не тупти. А тупти.
Аз се върнах, работя.
Тичам целия ден.
Вечер пея Ти кротко.
Медитирам добре.
Есен тука е- топла,
като дъх на дете.
Да я видя, а?...Господи!
Да я сънувам поне!
(Не… Не… Не.)
© Петър Все права защищены