15.05.2024 г., 8:57 ч.

Ще я видя ли.... 

  Поезия
78 0 0

Ще я видя ли, Господи?

Тези близки очи…

Вече година сърцето ми

не тупти. А тупти.

 

Аз се върнах, работя.  

Тичам целия ден.

Вечер пея Ти кротко.

Медитирам добре.

 

Есен тука е- топла,

като дъх на дете.

Да я видя, а?...Господи!

Да я сънувам поне!  

 

(Не… Не… Не.)

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??