22 февр. 2017 г., 23:43

Що е то? 

  Поэзия » Для детей
763 0 0

Мъничко, но е стипчива.

Със власинки се покрива.

Почне ли веднъж да зрее,

сгушено в листата червенее.

На дечицата е тя любимка

и нарича се …

                           /малинка/

© Ани Монева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Що е то? »

36 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??