Feb 22, 2017, 11:43 PM

Що е то? 

  Poetry » For kids
761 0 0

Мъничко, но е стипчива.

Със власинки се покрива.

Почне ли веднъж да зрее,

сгушено в листата червенее.

На дечицата е тя любимка

и нарича се …

                           /малинка/

© Ани Монева All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

36 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??