22.02.2017 г., 23:43 ч.

Що е то? 

  Поезия » За деца
750 0 0

Мъничко, но е стипчива.

Със власинки се покрива.

Почне ли веднъж да зрее,

сгушено в листата червенее.

На дечицата е тя любимка

и нарича се …

                           /малинка/

© Ани Монева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Що е то? »

36 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??