ЩОМ НЕ СИ КРАСИВАТА МОМА
Не знам дали си по-добър от мене!?
Навярно скоро аз ще разбера.
Кой повече поклонници ще вземе.
И много бонуси ще събере.
Сега аз съм от тебе по-известен,
и мойте фенове по-горе ме държат.
О, всеки от нас, знам , че е суетен
и всеки иска да го разберат!
Така, че днес те превъзхождам,
виновна е неуката тълпа,
защото винаги с вкуса й се нагаждам,
и слагам нещичко във нейната торба...
Не се измерва писаното с килограми.
И колко писаното ни тежи.
Раздрусваме ли ги, като "цунами"
или ги коткаме така с лъжи?!
А хубостите ни, различно се представят.
В нас търсят даже женствени крака!
И чак тогава почват да ни славят
Сравняват, кой е по-добра мома!
14.11.2014г. София
© Христо Славов Все права защищены