May 10, 2015, 2:49 PM

Щом не си красивата мома 

  Poetry » Humour
351 0 1

 ЩОМ НЕ СИ КРАСИВАТА МОМА

 

Не знам дали си по-добър от мене!?

Навярно скоро  аз ще разбера.

 Кой   повече  поклонници  ще вземе.

И много бонуси ще събере.

 

Сега аз съм от тебе по-известен,

и  мойте фенове по-горе ме държат.

О, всеки от нас, знам , че е суетен

и всеки иска да го разберат!

 

Така, че днес те превъзхождам,

виновна е неуката тълпа,

защото винаги с вкуса й се нагаждам,

и слагам нещичко във нейната торба...

 

Не се измерва писаното с килограми.

И колко  писаното ни тежи.

Раздрусваме ли ги, като "цунами"

или  ги коткаме така с лъжи?!

 

А хубостите ни, различно се представят.

В нас търсят даже женствени крака!

И чак тогава почват да ни славят

Сравняват, кой е  по-добра мома!

   14.11.2014г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??