1 июн. 2008 г., 08:22

Щурче 

  Поэзия » Другая
732 0 24

 

                                         На pavli (Павлина Петрова)

 

Щурче си под небето.

И мъдрата ти песен

с ухание чудесно

разцъфва като цвете...

Пробуждат се душите,

докоснати от порив

към светлите простори...

 

Щурче си от звездите...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??