1.06.2008 г., 8:22 ч.

Щурче 

  Поезия » Друга
735 0 24

 

                                         На pavli (Павлина Петрова)

 

Щурче си под небето.

И мъдрата ти песен

с ухание чудесно

разцъфва като цвете...

Пробуждат се душите,

докоснати от порив

към светлите простори...

 

Щурче си от звездите...

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??