6 июн. 2007 г., 19:50

Щяхме ли?.. 

  Поэзия
735 0 1
Щях да те обичам вечно!
Щях да те докосвам нежно!
Щях да те прегръщам страстно,
а да те целувам плахо!


Щеше ли да ме обичаш безусловно?
Щеше ли да шепнеш във нощта
нежни думи, спомени, слова?
Щеше ли да си със мен сега?

Щеше ли да ме целуваш
да премахваш болката във мен?
Щеше ли да ме излъжеш
да запазиш обичта у мен?

Като бели облаци
сред сивота,
щяхме да загубим любовта
със спомен за една лъжа.

Щяхме да сме тихи,
плахост да напира в нас.
Щяхме да сме нежност и стихия
само във една сълза!

Щяхме ли...

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??