13 окт. 2010 г., 10:08

Си ТИ * на Диана 

  Поэзия » Любовная
710 0 1

си ТИ * на Диана (мой извор на живота)

 

От мисли и желания се появи мечта

обмисляна и смислено се прероди в жена

очаквано те търсих с надеждата една

отчаяно но вярвах че истинска си ТИ

 

без думи бях останал без сили без душа

безкрайно безметежно безсмислено бе край

борба във мен се бореше

бе дълъг този миг

 

и докато във мен се спореше живот или пък мит

изглежда някак молих се да бъдеш ти не само стих

измислих те написах те и Ти се появи

изминалите пътища извървяни са били

 

черупка похлупаче часовник самолет

чакане и търсене на пътник без билет

човек а не компютър се сбъдна в интернет

чудесата озаряват дори и този век

 

Само ТИ си тук

Сбъдната мечта

си моя ветровит огън запазил ми от живата вода

сърце в сърцето си и Ти си моята жена

 

И разкри за мен истината за любовта

и дари ме с тайнството да създадем живот

и поглеждам очите ти и виждам нас пред Бог

и сърцето ми твое е...  и ОБИЧАМ ТЕ... и обичам теб

 

 

 

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е и Нежно
    Щастливка е тази Диана
    Поздрав харесах
Предложения
: ??:??