26 сент. 2008 г., 19:53

Сигнал за дихание 

  Поэзия » Любовная
662 0 17
Болезнени спомени над мен все кръжат,
незабравени спомени за радостта...
По запомнени рани белези пълзят,
с неизбежно отмъщение на паметта...
Понесени вълшебства с коварни трели,
насочени към мен с дъждове океан,
като бойно поле с юмруци свити зли,
като капки със стойността на диамант...
Изплъзнали сигнал за дихание... на длан,
не... хербарий от изсушени цветя,
не... ехо от рапан заснежен,
да... океан недостъпен в безкрайността.                                                                http://bg.dada.net/video/10217850/Era-Cathar-Rhythm/                                                                                                                                                                           

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??