26 февр. 2008 г., 06:57

Силата е с нас! 

  Поэзия » Другая
557 0 3
За всякакви житейски ситуации подготвена съм, мисля си, отлично.

Но щом изляза вън от "нивелация", разбирам - бива ме теоретично.

Умея с конска доза оптимизъм да заредя отчаяни познати,

но аз самата в делника реален понякога пречупвам си крилата.

Тогава ми се иска да се срещна очи в очи със силното си "АЗ"

и то да ме подсили със надежда, и с вярата, че има втори шанс.

Това не го разбирам - как умея за някой друг без страх да се "сражавам",

но стане ли въпрос за мен - не смея да бъда борбена - и съжалявам!

Е, имам си я силата във мене, но рядко проявявам я на глас,

по-лесно ми е тук в стихотворение да го напиша:  силата е с нас!

И както във войните междузвездни във нашите си делнични войни

да бъдем силни, умни и успешни, да не забравяме - и по-добри! :)

 

© Мария Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??