Усмихвай се, когато ти се плаче,
усмихвай се, когато те боли.
Така ще си силен - хей, юначе,
и за теб ще има ведри дни.
Не се предавай, силата е в Любовта,
вярвай в себе си.
Светъл лъч огрява твоята душа.
За нищо на света не се отчайвай!
Доброто е навсякъде, просто отвори очи.
Почувствай полъха на вятъра
и хубавото, що ти предстои.
И щом миналия ден си устоял, значи смел си,
значи можеш, силен си.
И знай, че силата ти е в Любовта,
тя е в Теб и когато мисълта се води с Нея,
нищо и никой не ще застане на пътя ти!!
© Даниела Цветанова Все права защищены
Поздрав и прегръдка!!!